Det är med vemod vi meddelar alla att styrelsen för Närpes Teater den 23.4.2020, tog beslutet att inhibera sommarens uppsättning av Robin Hood. Det är ett oerhört tråkigt beslut. Flera frågetecken och risker har omringat arbetet, och pandemin har delvis förhindrat arbetet inför sommaren.
Beslutet grundar sig i att vi under en föreställning med fullsatt läktare blir totalt närmare 500 personer per föreställning, vilket skulle gå emot regeringens rådande bestämmelser. Vi vill också undvika smittorisk för både publik och medverkande, samt de ekonomiska risker som kunde följa med eventuell utebliven publik och inhiberade föreställningar till följd av sjukdom.

Vi hoppas kunna finnas till för vår publik genom andra kanaler och riktar vårt arbete till en fantastisk teatersommar 2021. Vi kommer under sommaren jobba på med andra projekt som ni kommer kunna följa på våra sociala medier. Håll er uppdaterade genom att följa våra kanaler.

Samtliga presentkort köpta till denna sommar har förlängts och gäller således även för spelåret 2021. Eventuella frågor kan riktas till info@narpesteater.fi